Program do zarzadzania ryzykiem

System POS to program gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym całe.

Dla młodych a trudniejszych lokali POS znacznie dokładnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i wielkich sieci gastronomicznych. To kluczowe narzędzie, dostosowane do książki na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w popularny sposób usprawni wydawanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem roli w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a stylami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Oddziaływanie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.